středa 16. listopadu 2011

Italské makarony

Ingredience potřebné na italské makarony:
500 g makaronů
200 g pečeného masa
80 g žampionů
50 g parmezánu
3 lžíce rajčatového protlaku
kousek másla
lžička oleje
sůl

Postup přípravy italských makaronů:
Nejdříve si dáme vařit osolenou vodu. Jakmile začne voda vřít, kápneme do vody lžičku oleje a vhodíme makarony. Paralelně s se samotnými makarony začneme připravovat omáčku. Očištěné žampiony si nakrájíme na plátky a na rozehřátém másle necháme dusit. Po chvíli vmícháme rajčatový protlak a pečené maso, které jsme nejdříve nakrájeli na nudličky. Omáčku necháme prohřát a jakmile jsou uvařené makarony, vmícháme omáčku do zcezených a vodou krátce propláchnutých makaronů. Hotové italské makarony posypeme nastrouhaným parmezánem.

Žádné komentáře:

Okomentovat